Stranduitje Zandvoort aan Zee

Strand

Omschrijving uitje

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes! Vorig jaar hebben we voor zo'n 2500 ouderen een onvergetelijke stranddag georganiseerd. Voor dit jaar hebben we de ambitie om nog meer ouderen een mooie dag op het strand te bezorgen.

Wilt u hier bij zijn? Schrijf u dan snel in!

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit.
Gedurende de lunch zal er muziek zijn. Daarna kunt u weer lekker het strand op of genieten op het terras.

Het programma

11.00 uur Aankomst/ontvangst Strandpaviljoen Thalassa. Graag niet eerder aanwezig i.v.m. beschikbaarheid van de strandtent.
11.15 uur Welkomstwoord door het Nationaal Ouderenfonds met een kopje koffie of thee en gebak.
11.40 uur Vrije tijd: in de zon op het terras kijken naar de zee, een wandeling naar de zee over het strand, al dan niet met hulp of strandstoel.
12.30 uurLunch in Thalassa
13.15 uur Vrije tijd
14.30 uur Vertrek

U kunt gratis gebruik maken van onze strandrolstoelen en wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Onze vrijwilligers zijn geen getrainde zorgspecialisten.

Voor vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die enthousiast, initiatiefrijk, assertief, gastvrij zijn en affiniteit met ouderen hebben. Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou? Je moet in staat zijn fysieke inspanningen te verrichten. Je begeleidt ouderen waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje te maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand te rijden.

Je wordt uiterlijk om 10.15 uur op de locatie verwacht voor een kennismaking met het Nationaal Ouderenfonds en een uitleg van de dag.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

dinsdag, 04 sep 2018

Tijd:

11:00 - 15:00 uur

Locatie:

Strandpaviljoen Thalassa

Boulevard Barnaart, strandafgang 18
2041 KB  Zandvoort
NoordHolland

Prijs:

€ 13,50 voor deelnemers
€ 2,50 administratie kosten

Vrije deelnemerskaarten:

8 van 54 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

0 van 10 plaatsen

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • koffie, gebak, lunch, strandrolstoelen

Exclusief:

  • Vervoer, extra en/of andere versnaperingen

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

Het uitje ter waarde van € 40,00 euro wordt u voor € 13,50 euro aangeboden. Dit is inclusief koffie of thee met gebak bij ontvangst, een lunch met soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit. Een extra of ander drankje is voor eigen rekening.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

  • Dhr. K Groenewoud Woerden
  • Mevr. V Broekhuizen Maartensdijk
  • Mevr. SME Koot UTRECHT