Kerstconcert Amsterdam (b)

Kerst

Omschrijving uitje

Op woensdag 18 december 2024 zal er wederom een speciaal kerstconcert plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam. Namens het Nationaal Ouderenfonds willen wij u van harte uitnodigen om dit concert bij te wonen! Een feestelijke middag, speciaal voor ouderen die onze extra aandacht verdienen. Het Nederlands Kamerorkest voert onder leiding van dirigent Gordan Nikolic een prachtig programma uit van onder andere Britten en Faure, met medewerking van het Nationaal Gemengd Jeugdkoor dat wordt begeleid door dirigent Irene Verburg.
Presentatie: Francis van Broekhuizen.

Het orkest staat bekend om haar actieve betrokkenheid bij de culturele en maatschappelijke omgeving waardoor klassieke muziek bereikbaar wordt voor iedereen.

Het ontvangst is vanaf 13.00 uur met een kopje koffie of thee. Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.20 uur duren, inclusief pauze.

U krijgt uiterlijk 5 dagen van te voren de entreetickets thuisgestuurd en informatie voor busjes en touringcars over aanrijtijden, route en parkeren.

Rolstoelplaatsen zeer beperkt, graag bij uw boeking aangeven! Vol is Vol.

Belangrijk Milieu zone in Amsterdam
Weet u niet zeker of uw voertuig de milieu zone in mag rijden? Vul de kentekenchecker in om dit te controleren: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/milieuzone-amsterdam/


Foto's


« Terug naar overzicht
* nog 186 kaarten voor klanten

Informatie


Datum:

woensdag, 18 dec 2024

Tijd:

14.30 uur - 16.20 uur

Locatie:

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouwplein 10
1071 LN  Amsterdam
NoordHolland

Prijs:

€ 14,00 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

186 van 825 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Entreeticket, koffie, thee, muffin en een drankje in de pauze

Exclusief:

  • vervoer

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

U krijgt uiterlijk 5 dagen van te voren uw entreetickets thuisgestuurd. Informatie voor busjes en touringcars over aanrijtijden, route en parkeren volgt uiterlijk 12 december a.s. Rolstoelplaatsen zeer beperkt, graag bij boeking aangeven! Vol is Vol.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen