Stranduitje Domburg - 20 juni

Strand

Omschrijving uitje

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes!

Wilt u hier bij zijn? Schrijf u dan snel in!

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met taart. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit. Daarna kunt u weer heerlijk het strand op of een wandeling maken langs de winkeltjes.

Programma

11.00 uur Aankomst/ontvangst. Graag niet eerder aanwezig i.v.m. beschikbaarheid club!
11.15 uur Kopje koffie of thee en taart.
11.45 uur Vrije tijd: in de zon op het terras kijken naar de zee, een wandeling naar de zee over het strand, al dan niet met hulp. Ook kunt u winkelen of een wandelingetje maken met uw eigen begeleiding door Domburg.
12.45 uur Lunch
13.30 uur Vrije tijd
14.30 uur Vertrek

U kunt gratis gebruik maken van onze strandrolstoelen en wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Onze vrijwilligers zijn geen getrainde zorgspecialisten.

Uitjesfonds: Mocht u financiële ondersteuning nodig hebben voor deze activiteit, dan kunt u gebruik maken van ons uitjesfonds. Dit fonds kan ook in een bijdrage voor het vervoer voorzien. Mail voor het aanvraagformulier naar evenementen@ouderenfonds.nl of kijk op www.ouderenfonds.nl/uitjesfonds.

Voor vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die enthousiast, gastvrij zijn en affiniteit met ouderen hebben. Je moet in staat zijn fysieke inspanningen te verrichten voor bijvoorbeeld het duwen van de strandrolstoel. Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou? Je begeleidt ouderen verder waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden.

VOG
Wij vragen aan alle vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Een VOG aanvragen is eenvoudig en kosteloos en wij helpen jou erbij! Als jij je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging meer informatie hierover.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

dinsdag, 20 jun 2023

Tijd:

11.00 uur - 14.30 uur

Locatie:

Beachclub OAXACA. Domburg

Strand 80
4357 XZ  Domburg
Zeeland

Prijs:

€ 23,50 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

27 van 50 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

7 van 7 plaatsen

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Kopje koffie of thee met taart
  • Lunch
  • Strandstoelen

Exclusief:

  • Vervoer, parkeergelden en extra versnaperingen

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen