Stranduitje Zandvoort aan Zee 23 aug

Strand

Omschrijving uitje

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes!

Wilt u hier bij zijn? Schrijf u dan snel in!

Wij ontvangen u een kopje koffie/thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit. Daarna kunt u weer lekker het strand op of genieten op het terras.

Het programma
11.00 uur Aankomst/ontvangst Strandpaviljoen Thalassa. Graag niet eerder aanwezig i.v.m. beschikbaarheid van de strandtent.
11.15 uur Welkomstwoord door het Nationaal Ouderenfonds met een kopje koffie/thee en gebak.
11.40 uur Vrije tijd: in de zon op het terras een praatje maken of genieten van het uitzicht, een wandeling naar de zee over het strand, al dan niet met hulp.
12.30 uur Lunch in Thalassa
13.15 uur Weer lekker het strand op of genieten van het uitzicht op het terras!
14.30 uur Vertrek

U kunt gratis gebruik maken van onze strandrolstoelen en wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Onze vrijwilligers zijn geen getrainde zorgspecialisten.
Bij onze stranduitjes is wel altijd EHBO aanwezig.

UItjesfonds:
Mocht u de prijs niet kunnen betalen, geen enkel probleem! U kunt dan gebruik maken van ons uitjesfonds. Dit fonds kan ook in een bijdrage van het vervoer voorzien. Belt u met 088-3442000

Voor vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die enthousiast, gastvrij zijn en affiniteit met ouderen hebben. Je moet in staat zijn fysieke inspanningen te verrichten voor bijvoorbeeld het duwen van de strandrolstoel. Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou? Je begeleidt ouderen verder waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden.

Je wordt uiterlijk om 10.15 uur op de locatie verwacht voor een kennismaking met het Nationaal Ouderenfonds en een uitleg van de dag.

VOG
Wij vragen aan alle vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Een VOG aanvragen is eenvoudig en kosteloos en wij helpen jou erbij! Als jij je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging meer informatie hierover.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

dinsdag, 23 aug 2022

Tijd:

11:00 - 14:30 uur

Locatie:

Strandpaviljoen Thalassa

Boulevard Barnaart, strandafgang 18
2041 KB  Zandvoort
NoordHolland

Prijs:

€ 22,50 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

0 van 62 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

1 van 4 plaatsen

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Koffie/thee met taart
  • Lunch

Exclusief:

  • Vervoer, parkeergelden en/of extra versnaperingen

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen