Klassiek Filmconcert in Kinepolis Cinerama Rotterdam

Muziek

Omschrijving uitje

Naar een klassiek concert op het witte doek in de bioscoop!

Het Nationaal Ouderenfonds, het Nederlands philharmonisch Orkest en Kinepolis Bioscopen hebben de handen ineen geslagen en presenteren een prachtige productie:

Het NedPho speelt voor u Alexander Borodin, Overture 'Prins Igbor', Claude Debussy , Suite Bergamasque: Clair de lune, Serge Koussevitzki Contrabasconcert, Erich W. Korngold, Straussiana
Johann Strauss jr. Tritsch-Tratsch Polka, Myrthenblüten, Pizzicato Polka

Het concert is opgenomen in het concertgebouw in Amsterdam . We konden geen bezoekers toelaten door de toen geldende coronamaatregelen, maar bieden u nu t te mogelijkheid om te gaan genieten van deze prachtige stukken. Tussen de stukken door kunt luisteren naar interviews die Maartje van Weegen met enkele musici deed.

De bioscoop is om 10.30 open en u zult worden verwelkomd door Kinepolis en een vrijwilliger van het Nationaal Ouderenfonds. In de zaal staat een flesje water en een koek voor u klaar en na afloop kunt in de horeca gelegenheden een kopje kopje koffie bestellen (eigen kosten). De film duurt ongeveer 80 minuten zonder pauze.

Parkeren en bereikbaarheid
Auto Met de auto neemt u afslag Rotterdam Centrum richting het Maritiem Museum Rotterdam. U kunt om de hoek bij de bioscoop parkeren in parkeergarage Westblaak op de Hartmansstraat, naast Restaurant See You See Me.. Busjes kunnen tegen betaling parkeren op de openbare weg. Voor de deur is een laad en los plaats waar gasten kunnen uitstappen en een parkeerplaats voor invaliden.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u met de metro tot halte 'Beurs', uitgang Westblaak en met tramlijn 20 vanaf Rotterdam Centraal Station, uitstappen halte 'Beurs' op de Coolsingel. Vanaf de halte is het ongeveer 5 á 10 minuten lopen naar de bioscoop.

Rolstoeltoegankelijkheid
De bioscoopzalen van Cinerama zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers (de stoelen kunnen niet mee in de zaal). Er is geen lift aanwezig.

Corona
Bij toegang tot de bioscoop zal een corona-toegangscontrole plaatsvinden. De bezoeker kan op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:
o Vaccinatiebewijs:
Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
o Herstelbewijs
Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
o Testbewijs
Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.
Verder dient de bezoeker zijn / haar ID bewijs erbij te laten zien.
Wij verzoeken u dit duidelijk te communiceren met de bezoekers. Er kan geen uitzondering worden gemaakt op bovenstaande regels die wij dienen uit te voeren door het RIVM.

Aantallen
De voorstelling gaat door als er minimaal 50 gasten komen. we houden hierover contact met u.

NAW
Voor dit evenement is het noodzakelijk uw NAW gegevens te ontvangen. U ontvangt t.z.t. een invulformulier hiervoor.

Voor vrijwilligers

Om de ochtend in goede banen te leiden is uw hulp nodig bij het uitstappen van de bus, als wegwijzer, coronacodechecker en ondersteuner.
Fijn als u om 10.00 uur aanwezig kunt zijn. Meer info volgt.

We vragen u om een VOG aan te vragen. Geen zorg, wij doen hiervoor het voorbereidende werk en zetten het voor u klaar.


Foto's


« Terug naar overzicht
* nog 100 kaarten voor klanten* nog 4 plaatsen voor vrijwilligers

Informatie


Datum:

woensdag, 17 nov 2021

Tijd:

11.00 uur

Locatie:

Kinepolis Cinerama Rotterdam

Westblaak 18
3012 KL  Rotterdam
ZuidHolland

Prijs:

€ 12,00 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

100 van 100 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

4 van 4 plaatsen

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • entree, koek, flesje water

Exclusief:

  • Parkeergelden, consumpties na afloop

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen