Stranduitje Petten aan Zee

Strand

Omschrijving uitje

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes! Afgelopen jaren hebben we al voor duizenden ouderen een onvergetelijke stranddag georganiseerd.
Wilt u hier bij zijn? Schrijf u dan snel in!

Wij ontvangen u met een kopje koffie/thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit. Gedurende de lunch is er muziek. Daarna kunt u weer lekker het strand op of genieten op het terras.

Programma
11.00 uur Ontvangst in het strandpaviljoen Zee en Zo. Liefst niet eerder!
11.15 uur Welkomstwoord door het Nationaal Ouderenfonds met een kopje koffie/thee en gebak.
11.30 uur Vrije tijd: in de zon op het terras een praatje maken of genieten van het uitzicht, een wandeling naar de zee over het strand, al dan niet met hulp.
12.30 uur Gezamenlijke lunch met muziek.
13.15 uur Weer lekker het strand op of genieten van het uitzicht op het terras!
14.30 uur Vertrek.

U kunt gratis gebruik maken van onze strandrolstoelen en wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Onze vrijwilligers zijn geen getrainde zorgspecialisten.
Bij onze stranduitjes is wel altijd EHBO aanwezig.

Belangrijk! Extra informatie i.v.m. Corona
Het is belangrijk dat u kunt aantonen dat u gevaccineerd bent. Mocht u nog niet 100% gevaccineerd zijn voldoet een herstelbewijs (bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona) of negatieve Antigeen of PCR test van maximaal 24 uur ook.

Extra informatie over het Uitjesfonds
Omdat het Ouderenfonds de uitjes voor iedereen toegankelijk wil maken, is het ‘Uitjes Fonds’ opgericht. Op deze manier geven wij ook ouderen met een kleine beurs de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitje. Wilt u gebruik maken van het Uitjes Fonds? Klik hier voor de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Voor vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die enthousiast, gastvrij zijn en affiniteit met ouderen hebben. Je moet in staat zijn fysieke inspanningen te verrichten voor bijvoorbeeld het duwen van de strandrolstoel. Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou? Je begeleidt ouderen verder waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in- en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden.

Je wordt uiterlijk om 10.15 uur op de locatie verwacht voor een kennismaking met het Nationaal Ouderenfonds en een uitleg van de dag.

Belangrijk! Extra informatie i.v.m. Corona
Het is belangrijk dat u kunt aantonen dat u gevaccineerd bent. Mocht u nog niet 100% gevaccineerd zijn voldoet een herstelbewijs (bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona) of negatieve Antigeen of PCR test van maximaal 24 uur ook.

VOG
Wij vragen aan alle vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Een VOG aanvragen is eenvoudig en kosteloos en wij helpen jou erbij! Als jij je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging meer informatie hierover.


Foto's


« Terug naar overzicht
* nog 40 kaarten voor klanten* nog 2 plaatsen voor vrijwilligers

Informatie


Datum:

donderdag, 07 okt 2021

Tijd:

11:00 - 14:30 uur

Locatie:

Strandpaviljoen Zee en Zo, Petten aan Zee

Strandslag 17
  Petten aan Zee
NoordHolland

Prijs:

€ 59,00 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

40 van 40 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

2 van 6 plaatsen

Maximale reservering:

40 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Koffie/thee met gebak
  • Lunch
  • Strandrolstoelen

Exclusief:

  • Vervoer, parkeergelden en/of extra versnaperingen

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

Het is belangrijk dat u kunt aantonen dat u gevaccineerd bent, een herstelbewijs of negatieve Antigeen of PCR test van maximaal 24 uur heeft. Meer informatie volgt op uw boekingsbevestiging.

Nadere bijzonderheden vrijwilligers:

Het is belangrijk dat je kunt aantonen dat je gevaccineerd bent, een herstelbewijs of negatieve Antigeen of PCR test van maximaal 24 uur heeft. Meer informatie volgt op jouw boekingsbevestiging.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen