Wijs met Media special bij Beeld en Geluid (13.00 tot 14.45)

Cultuur

Omschrijving uitje

Week van de Mediawijsheid special

Alle informatie die via krant, radio en tv, social media, internet en mobiele telefoon tot ons komt heeft een grote invloed op wie we zijn, wat we vinden en hoe we naar de maatschappij kijken.
Media verrijken en vergroten onze wereld, maar het is van groot belang dat u ‘mediawijs’ bent, om écht goed met alle ontwikkelingen om te gaan.

Tijdens de Week van de Mediawijsheid bieden SeniorWeb en Beeld en Geluid je dit unieke interactieve videoprogramma om de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. Bekende Nederlanders, experts en ervaringsdeskundigen als hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel, journaalpresentator Jeroen Overbeek, neuromarketeer Martin de Munnik en Irma Knol, de moeder van vlogger Enzo Knol worden in dit videoprogramma door presentatrice Astrid Joosten geïnterviewd over alle mediawijsheid thema's die voor u van belang zijn. Zo maakt u tijdens dit programma, onder leiding van een museumdocent, een reis door het veelzijdige medialandschap, wisselt u verhalen uit en leert u op een leuke, interactieve manier over media. U stapt geïnspireerd én mediawijzer naar buiten.

Tijdens het interactieve videoprogramma onder begeleiding van één van onze Mediawijsheids-docenten en deskundigen van SeniorWeb ontvangt u handig lesmateriaal vol inspirerende tips om mee te nemen naar huis. Daarnaast ontvangt u kortingsvouchers voor de Beeld en Geluid Shop en de vaste tentoonstelling van Beeld en Geluid, waar u na de Wijs met Media bijeenkomst óf op een ander gewenst moment een bezoek aan kan brengen.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

woensdag, 13 nov 2019

Tijd:

13 uur tot 14.45 uur

Locatie:

Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1 1
1217 WE  Hilversum
NoordHolland

Vrije deelnemerskaarten:

20 van 20 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:


Exclusief:

  • Parkeerkosten

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

Busjes parkeren gratis op aanvraag.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

nog geen deelnemers