Theatervoorstelling de Gouden Jaren neemt u mee terug in de tijd - 20% korting

Cultuur

Omschrijving uitje

In samenwerking met De Gouden Jaren kunnen wij u 20% korting aanbieden op een ticket voor theatervoorstelling 'De Gouden Jaren'.

De voorstelling
De muzikale theatervoorstelling ‘De Gouden Jaren’ neemt u mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

‘De Gouden Jaren’ is een kijk- en luisterprogramma met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. Samen met u worden aan de hand van historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal, vermakelijke verhalen en de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot ‘70 herinneringen opgehaald uit uw jeugd en die van uw ouders en grootouders.

Weet u het nog? Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s ‘Ochtendgymnastiek met Ab Goubit’ en ‘Kleutertje luister’. IJsbloemen op de ruiten en de stoffige kolenkachel. ’Swiebertje’ en ‘Malle Pietje’ waren onze helden en na ‘De Fabeltjeskrant’ kropen de kinderen onder de wol. Er is veel veranderd in die jaren en u was daarbij!

Boeken
U ontvangt uw online voucher met kortingscode nadat u zich heeft ingeschreven voor dit uitje op onze website. Met uw voucher boekt u rechtstreeks bij het theater met uw persoonlijke kortingscode. Het Theater doet ook de financiële afhandeling.
NB: bij dit uitje is geen vertegenwoordiger van Het Nationaal Ouderenfonds aanwezig. Het betreft een voorstelling van “De Gouden jaren” welke zorgvuldig is geselecteerd door Het Nationaal Ouderenfonds. Voor de organisatie en uitvoering is het Nationaal Ouderenfonds niet verantwoordelijk.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

zaterdag, 16 mrt 2019

Tijd:

20:00 - 22:00 uur

Locatie:

Schouwburg Agnietenhof

Sint Agnietenstraat 2
4000 AN  Tiel
Gelderland

Geldigheid voucher:

van 08 nov 2018
tot 16 mrt 2019

Vrije deelnemerskaarten:

16 van 25 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen