Samen naar FC Utrecht - SC Heerenveen in het ouderenvak (reservering voor minimaal 2 personen, oudere met mantelzorger of begeleider)

Sport

Omschrijving uitje

FC Utrecht biedt sinds 2015 senioren van 65 jaar en ouder de mogelijkheid om in Stadion Galgenwaard een wedstrijd te komen kijken. Speciaal voor hen is het ouderenvak op de hoofdtribune in gebruik genomen!

In het stadion
Het ouderenvak is gevestigd op de hoofdtribune. Deze is gemakkelijk te bereiken. Deze tribune heeft een kleine trap (8 treden). Als u een rollator heeft, moet u een klein stukje aan de arm lopen. Uw rollator wordt dan tijdelijk weggezet. Een rolstoel is voor dit vak niet mogelijk. In het vak kunt u met uw leeftijdsgenoten in relatieve rust genieten van de wedstrijd.Toilet, catering en EHBO zijn dichtbij. Wij zorgen tijdens de wedstrijden voor een kopje koffie of thee.

Houdt u er rekening mee dat het koud kan zijn in het stadion. Het is dan ook verstandig om u warm aan te kleden. We hebben dekentjes voor u op de tribune.

Vervoer
U kunt zelfstandig naar Stadion Galgenwaard komen (samen met één begeleider of mantelzorger*). De begeleider kan u voor de ingang van Stadion Galgenwaard afzetten en vervolgens de auto elders parkeren. U kunt ook met de regiotaxi komen. Tevens kunt u als bezoeker van het ouderenvak bij vak G worden afgezet en daar naar binnen. Vanaf dit punt wordt u naar uw plek begeleid.

  • Begeleiders of mantelzorgers hebben een minimum leeftijd van 18 jaar.

Let op! Dit is een duo-kaart. Wilt u als oudere zonder vrijwilliger (begeleiding) naar het stadion komen, dan kunt u via deze link reserveren.


Foto's

  • Judy van buren

« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

zondag, 28 apr 2019

Tijd:

14.30 uur

Locatie:

Nieuw Galgenwaard

Herculesplein 241
3584 AA  Utrecht
Utrecht

Prijs:

€ 7,50 voor deelnemers
€ 2,50 administratie kosten

Vrije deelnemerskaarten:

26 van 30 kaarten

Minimale reservering:

2 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Mee te bestellen producten

Parkeerkaart (max 1 per boeking)

€ 3,00

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

  • Dhr. WJM Reuver utrecht
  • Mevr. E Vlug Utrecht
  • Dhr. A.P.J. Schoonewagen NIEUWEGEIN
  • Dhr. J.K. Hillo Utrecht