Volledig ontzorgd op vakantie

Meerdaagse vakanties

Omschrijving uitje

Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor zelfstandige ouderen en voor ouderen met een lichte of zware zorgvraag. Wij hebben een gevarieerd vakantieaanbod samengesteld, met zowel vakanties in Nederland als daarbuiten. Ouderen Vakanties is een initiatief van Stichting Het Buitenhof in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Samen hebben we een reisaanbod samengesteld, gericht op begeleide vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan.

Dit kan zijn door de behoefte aan de aanwezigheid van een begeleider met ervaring in de zorg. Misschien niet omdat u daadwerkelijk zorg nodig heeft, maar ‘voor het geval dat’. Ook als u juist wél behoefte heeft aan zorg tijdens de vakantie bent u bij Ouderen Vakanties aan het juiste adres. U kunt dit gerust aan ons overlaten, wij zijn er immers mee vertrouwd.

Het reistempo en de faciliteiten kunnen ook een goede reden zijn.
'Ouderdom komt het gebreken' is een veel gehoorde uitspraak. Ook al geldt dit niet voor iedereen, toch is het prettig om er zeker van te zijn dat er bijvoorbeeld een lift aanwezig is in uw hotel. Of dat hulpmiddelen, zoals een rollator, meegenomen -of ter plekke gehuurd- kunnen worden. Maar net zo belangrijk: dat het reistempo voor u is aangepast.

Daarnaast is het prettig om met gelijkgestemden op reis te gaan en met elkaar van de vakantie te genieten. Vakanties waarin u nieuwe mensen ontmoet, blijvende vriendschappen kunnen ontstaan en onze vrijwillige begeleiders alles in het werk stellen om u te laten genieten van een heerlijk verblijf.

Onze brochure staat boordevol vakantie-ideeën naar de mooiste plekken in Nederland en/of daarbuiten. U heeft de keuze uit prachtige riviercruises, interessante busreizen.

U kunt de brochure online doorbladeren. Klik hier voor de online versie.

Mocht u nog meer informatie wensen, een brochure willen bestellen of al een vakantie willen boeken kijk dan op onze website www.ouderen-vakanties.nl of bel met 0182-587051
Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

Geen datum (Open inschrijving)

Locatie:

Bestemmingen wereldwijd


  
Nvt

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

nog geen deelnemers