Het Danspaleis bij u op locatie

Speciaal voor Woonzorginstellingen

Omschrijving uitje

Haal het feest naar binnen met Het Danspaleis!

Het Danspaleis is een gezellige middagdisco voor ouderen. Een theatraal evenement gebaseerd op ‘de tijd van toen’. Een uitgebreid muziekarchief wordt ingezet om de harten van ouderen te openen, ze in contact te brengen met elkaar én met de personeelsleden van jouw instelling of organisatie. Door de blijdschap van de ouderen weten je collega’s weer precies waarom zij voor een baan in de zorg hebben gekozen.

Met Het Danspaleis haal je het feest naar binnen. We komen naar jullie locatie met een decor, een rijdend discomeubel met PlatenDraaier én een team van gastheren en -vrouwen die er helemaal op gericht zijn om iedereen op een prettige manier de dansvloer op te krijgen.

Het Danspaleis is meer dan alleen een leuk feestje. Dansen verbindt, want dansen doe je samen!

Boeken of meer informatie?

Voor boekingen of meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen van het Nationaal Ouderenfonds op 0800-1325 of mailen naar evenementen@ouderenfonds.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met Het Danspaleis door op de MEER INFORMATIE button rechtsboven te drukken. Vergeet niet bij uw contact Het Nationaal Ouderenfonds te noemen.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

Geen datum (Open inschrijving)

Locatie:

Uw eigen locatie


  
Nvt

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

nog geen deelnemers