Middag concert Concertgebouw Amsterdam

Cultuur

Omschrijving uitje

Het Middagconcert in de Grote Zaal.

Laat u zomaar op dinsdagmiddag even wegvoeren, tussen de gewone dingen door. Het 'Middagconcert op dinsdag' nodigt de beste solisten en ensembles uit voor korte concerten.
Liszts Tweede pianoconcert
Bij Liszt denken we onmiddellijk aan klaterende notenstromen, maar zijn Tweede pianoconcert biedt méér. In dit uiterst originele werk durft Liszt stiltes te laten vallen. Bovendien is de orkestpartij al even boeiend als die van de piano. Iemand die Liszt als geen ander inhoud geeft, is Joseph Moog. Hij geeft de muziek ruimte om te ademen, schreef Gramophone. Vanmiddag soleert hij in het Tweede pianoconcert bij het Beethoven Orchester Bonn.

Deze dinsdag hoort u de jonge Duitse pianist Joseph Moog. Het Beethoven Orchester Bonn geeft daarnaast een knipoog aan de lente. Het voert Schumanns Eerste symfonie uit, die de bijnaam Frühling heeft. Schumann schreef het werk in een vierdaagse roes, inclusief doorwaakte nachten. In januari, overigens. Vandaar zijn overweldigende verlangen naar het voorjaar…

Normaal kosten de eersterangs kaarten €38,- . Het Nationaal Ouderenfonds en het Concertgebouw kunnen u de kaarten aanbieden voor €22,- inclusief koffie of thee.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

dinsdag, 17 apr 2018

Tijd:

15.30 - 16.15 uur, gebouw open 14.45 uur

Locatie:

Het Concertgebouw, Amsterdam

Concertgebouwplein 10
1071 LN  Amsterdam
NoordHolland

Prijs:

€ 22,00 voor deelnemers
€ 2,95 administratie kosten

Vrije deelnemerskaarten:

0 van 36 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Koffie, toegangsbewijs concert

Exclusief:

  • Vervoer, parkeerkosten

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer
Per reservering dient voor alle deelnemers, voor aanvang van het evenement, het aanmeldingsformulier te worden ingevuld Klik hier voor meer informatie over deze verplichte aanmelding.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen