Klassiek Filmconcert in Kinepolis Groningen

Muziek

Omschrijving uitje

Naar een klassiek concert op het witte doek in de bioscoop!

Het Nationaal Ouderenfonds, het Nederlands philharmonisch Orkest en Kinepolis Bioscopen hebben de handen ineen geslagen en presenteren een prachtige productie:

Het NedPho speelt voor u Alexander Borodin, Overture 'Prins Igbor', Claude Debussy , Suite Bergamasque: Clair de lune, Serge Koussevitzki Contrabasconcert, Erich W. Korngold, Straussiana
Johann Strauss jr. Tritsch-Tratsch Polka, Myrthenblüten, Pizzicato Polka

Het concert is opgenomen in het concertgebouw in Amsterdam . We konden geen bezoekers toelaten door de toen geldende coronamaatregelen, maar bieden u nu t te mogelijkheid om te gaan genieten van deze prachtige stukken. Tussen de stukken door kunt luisteren naar interviews die Maartje van Weegen met enkele musici deed.

De bioscoop is om 10.30 open en u zult worden verwelkomt door Kinepolis en een vrijwilliger van het Nationaal Ouderenfonds. In de zaal staat een flesje water en een koek voor u klaar en na afloop kunt in de horeca gelegenheden een kopje kopje koffie bestellen (eigen kosten). De film duurt ongeveer 80 minuten zonder pauze.

Route en parkeren

Auto
Met de auto neemt u, komende vanaf het Julianaplein, afslag Groningen zuid oost richting Hoogezand, daarna neemt u de afslag Euroborg / Europapark. U kunt parkeren in de parkeergarage (P1) of op P2 (tegenover de Jumbo). Houdt u rekening met extra reistijd op speeldata van FC Groningen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in de parkeergarage op wedstrijddagen. Busjes kunnen tegen betaling parkeren op de openbare weg.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u vanaf het centraal station van Groningen buslijn 2 of 12 (stadsbus) en lijn 148 (streekbus) richting het Europapark, halte Boumaboulevard nemen. Vanaf de halte is het ongeveer 1 minuut lopen naar de bioscoop. Treinstation Europapark is tevens op loopafstand.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Groningen is geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig in de bioscoop. Vanuit de parkeergarage is er niet rechtstreeks roelstoeltoegankelijkheid naar de bioscoop. Wel kunt u via uitgang Noord de lift nemen en dan is het 100 meter naar de ingang van de bioscoop. Verder mag u met een auto voor de bioscoop mindervaliden laten uitstappen. Bij appartementencomplexen Stoker en Brander zijn een aantal mindervalide parkeerplaatsen waar men tevens kan parkeren. Indien u met een rolstoel komt dient u dit in de boeking aan te geven.

Corona
Bij toegang tot de bioscoop zal een corona-toegangscontrole plaatsvinden. De bezoeker kan op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:
o Vaccinatiebewijs:
Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
o Herstelbewijs
Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
o Testbewijs
Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.
Verder dient de bezoeker zijn / haar ID bewijs erbij te laten zien.
Wij verzoeken u dit duidelijk te communiceren met de bezoekers. Er kan geen uitzondering worden gemaakt op bovenstaande regels die wij dienen uit te voeren door het RIVM.

Aantallen
De voorstelling gaat door als er minimaal 50 gasten komen. we houden hierover contact met u.

Toegankelijkheid
De toegankelijkheid is goed. wel kunnen er een paar (grote makkelijke ) treden in de zaal zijn.

NAW
Voor dit evenement is het noodzakelijk uw NAW gegevens te ontvangen. U ontvangt t.z.t. een invulformulier hiervoor.

Voor vrijwilligers

Om de ochtend in goede banen te leiden is uw hulp nodig bij het uitstappen van de bus, als wegwijzer, coronacodechecker en ondersteuner.
Fijn als u om 10.00 uur aanwezig kunt zijn. Meer info volgt.

We vragen u om een VOG aan te vragen. Geen zorg, wij doen hiervoor het voorbereidende werk en zetten het voor u klaar.


Foto's


« Terug naar overzicht
* nog 100 kaarten voor klanten* nog 4 plaatsen voor vrijwilligers

Informatie


Datum:

dinsdag, 23 nov 2021

Tijd:

11.00 uur

Locatie:

Kinepolis Bioscoop Groningen

Boumaboulevard 53
9723 ZS  Groningen
Groningen

Prijs:

€ 12,00 voor deelnemers

Vrije deelnemerskaarten:

100 van 100 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

4 van 4 plaatsen

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • entree, koek, flesje water

Exclusief:

  • Parkeergelden, consumpties na afloop

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen