Voorjaarsconcert Politie Muziekgezelschap "EXCELSIOR"

Muziek

Omschrijving uitje

In het fantastische monumentale theater Dudok te Hilversum treedt voor u op het Politie Muziekgezelschap "EXCELSIOR" in het kader van hun 100-jarig bestaan.

Het monumentale Gooiland werd in de jaren ’30 ontworpen door architect Jan Duiker. De Amsterdamse elite die in de jaren twintig en dertig buiten de stad in het Gooi was gaan wonen miste daar de cultuur en het uitgaansleven van de stad. Zij kwam er niet meer aan toe om ’s avonds even terug te reizen naar Amsterdam. Er was dus vraag naar een bruisend uitgaanscentrum in het Gooi. In 2017 is zowel de evenementenlocatie als het hotel in ere hersteld. De visie van Jan Duiker en het historische verhaal achter het pand zijn daarbij als rode draad aangehouden.

Het Politie Muziekgezelschap bestaat 100 jaar en vieren dit met een Jubileumconcert op deze prachtige locatie. In de afgelopen jaren heeft deze vereniging zo'n 2000 optredens verzorgd in binnen- en buitenland. De optredens waren niet alleen tijdens feestelijke gebeurtenissen zoals aubades, promenadeconcerten en Koningsdag, maar ook bij de jaarlijkse dodenherdenking en de Indiƫ herdenking.

Programma:
Aanvang concert: 20:00
Einde concert: 22:30

Komt u ook genieten van dit unieke optreden?

Het Nationaal Ouderenfonds is niet de organisator van dit concert. Het betreft een openbaar concert waarvoor wij kaarten ter beschikking hebben gekregen. Het Ouderenfonds is dan ook niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van dit evenement, Ook zal er geen vertegenwoordiger van het Ouderenfonds aanwezig zijn.

GEEN ROLSTOELPLAATSEN


Foto's

  • Maak foto...

« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

vrijdag, 24 mei 2019

Tijd:

20:00-22:30

Locatie:

Theater Gooiland

Emmastraat 2
1211 NG  Hilversum
NoordHolland

Vrije deelnemerskaarten:

9 van 75 kaarten

Aanbieder:

Politie Muziekgezelschap "EXCELSIOR"

Inclusief:

  • Gratis Entree

Exclusief:

  • Parkeergelden, drankjes etc.

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

NIET ROLSTOEL TOEGANKELIJK Parkeren op eigen kosten in parkeergarage Gooiland.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen