Kerstconcert Amsterdam

Kerst

Omschrijving uitje

Op donderdag 20 december zal er opnieuw een speciaal kerstconcert plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam. Namens de Coalitie Erbij en het Nationaal Ouderenfonds willen wij u van harte uitnodigen om dit concert bij te wonen! Een feestelijke middag, speciaal voor ouderen die onze extra aandacht verdienen. Het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) voert onder leiding van dirigent Jan Wierzba een prachtig programma uit van Tsjaikovski, Bach, Piazzolla, Strauss jr en sr.
Soliste: Lucienne Renaudin-Vary - trompet

Het orkest staat bekend om haar actieve betrokkenheid bij de culturele en maatschappelijke omgeving en met hun omvangrijke programma NedPhO GO! wordt klassieke muziek bereikbaar voor iedereen.

Het ontvangst is vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee. Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren, inclusief pauze.

Presentatie: Maartje van Weegen

Voor vrijwilligers

Programma:
11.45 uur briefing en een broodje
13.00 uur helpen ouderen met uitstappen en plaatsen wijzen
14.30 uur aanvang concert
15.00 uur presentjes klaarleggen
16.15 uur einde concert
16.30 uur uitstroom begeleiden
17.30 uur einde


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

donderdag, 20 dec 2018

Tijd:

14.30 uur -16.30 uur

Locatie:

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouwplein 10
1071 LN  Amsterdam
NoordHolland

Vrije deelnemerskaarten:

-2 van 630 kaarten

Vrije vrijwilligersplaatsen:

2 van 24 plaatsen

Minimale reservering:

1 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Inclusief:

  • Entreeticket, koffie, thee, muffin en een drankje in de pauze

Exclusief:

  • vervoer

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Nadere bijzonderheden deelnemers:

U krijgt uiterlijk 5 dagen van te voren uw entreetickets thuisgestuurd. Informatie voor busjes en touringcars over aanrijtijden, route en parkeren volgt uiterlijk 16 december a.s. Rolstoelplaatsen zeer beperkt, graag vooraf aangeven! Vol is Vol.

Toegankelijkheid:

Ervaringen

  • Lb Zurel 10:50 uur, 26 oktober 2018
    Als echte amsterdamse heb ik verleden jaar genoten van het prachtige kerstconsert, heerlijk was het. Nu is het helaas al uitverkocht. Mocht er toch iemand zijn die, door omstandigheden niet kan gaan, zou ik graag die kaartjes willen ontvangen, het gaat maar om 2 kaartjes, u zou mij er heeeeeel blij mee maken. lplucie@hotmail.com
  • m.hendrix@cmww.nl 12:42 uur, 26 september 2018
    Hallo, na terugkomst van mijn vakantie zie ik de mail voor het Kerstconcert. Dit is een van de weinige uitjes waaraan wij vanuit het Zuiden deelnemen. Helaas is het al volgeboekt. Is het mogelijk dat u ons op een reservelijst plaatst voor het geval er iemand uitvalt? Ik zou dan graag 7 plekken voor deelnemers en 2 plekken voor vrijwilligers willen reserveren. Graag hoor ik van u of dit mogelijk is. M.vr.gr. Moon Hendrix Coordinator BoodschappenPlusBus Brunssum m.hendrix@cmww.nl

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen