Samen naar FC Utrecht-VVV Venlo in het ouderenvak (reservering voor minimaal 2 personen)

Sport

Omschrijving uitje

FC Utrecht biedt sinds 2015 senioren van 65 jaar en ouder de mogelijkheid om in Stadion Galgenwaard een wedstrijd te komen kijken. Speciaal voor hen is het ouderenvak op de hoofdtribune in gebruik genomen!

In het stadion
Het ouderenvak is gevestigd op de hoofdtribune. Deze is gemakkelijk te bereiken. Deze tribune heeft een kleine trap (8 treden). Als u een rollator heeft, moet u een klein stukje aan de arm lopen. Uw rollator wordt dan tijdelijk weggezet. Een rolstoel is voor dit vak niet mogelijk. In het vak kunt u genieten met uw leeftijdsgenoten, in relatieve rust kunt u de wedstrijd bekijken. Toilet, catering en EHBO zijn dichtbij. Bij FC Utrecht werken we met een betaalkaart, hiermee kunt u tijdens de wedstrijd gebruik maken van de catering. Wij zorgen tijdens een aantal wedstrijden voor een kopje koffie of thee.

Houdt u er rekening mee dat het koud kan zijn in het stadion. Kleedt u zich warm aan en neem een deken of iets dergelijks mee.

Let op! Dit is een duo-kaart. Wilt u als oudere zonder vrijwilliger (begeleiding**) naar het stadion komen, dan kunt u via deze link reserveren.

Vervoer
U kunt zelfstandig naar Stadion Galgenwaard komen (samen met één begeleider of mantelzorger**). De begeleider kan u voor de ingang van Stadion Galgenwaard afzetten en vervolgens de auto elders parkeren. U kunt ook met de regiotaxi komen. Tevens kunt u als bezoeker van het ouderenvak bij vak G worden afgezet en daar naar binnen. Vanaf dit punt wordt u naar uw plek begeleid.

** Begeleiders of mantelzorgers hebben een minimum leeftijd van 18 jaar.


Foto's


« Terug naar overzicht

Informatie


Datum:

zondag, 06 mei 2018

Tijd:

14.30 uur

Locatie:

Nieuw Galgenwaard

Herculesplein 241
3584 AA  Utrecht
Utrecht

Prijs:

€ 6,25 voor deelnemers
€ 1,95 administratie kosten

Vrije deelnemerskaarten:

0 van 39 kaarten

Minimale reservering:

2 kaarten

Aanbieder:

Nationaal Ouderenfonds

Vervoersmogelijkheden:

  • Eigen vervoer

Toegankelijkheid:

Mee te bestellen producten

Parkeerkaart (max 1 per boeking)

€ 3,00

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen

Deelnemerslijst:

  • Mevr. R Schoonbeek enschede
  • Dhr. WJM Reuver utrecht
  • Dhr. B Brosi Vleuten
  • Dhr. AJL Thielemans Zeist
  • Dhr/Mevr. Jan Staal Soest