Hoe werkt het

Deelnemer

Elke inwoner van Nederland vanaf 60 jaar kan deelnemen aan één of meerdere activiteiten. Hiervoor maakt u een profielpagina aan. Aangezien het geen lidmaatschap betreft is inschrijving kosteloos. U betaalt per ingeschreven activiteit.

Profiel

Voor uw eerste reservering maakt u een profielpagina aan. Naast uw persoonlijke gegevens kunt u hier ook uw interesses aangeven en of u bijvoorbeeld afhankelijk bent van een rolstoel of rollator. Met deze gegevens kunnen wij u nog beter van dienst zijn en activiteiten aanpassen op uw wensen en behoeften. Veranderingen in uw persoonlijke situatie dient u zelf aan te passen.

Vervoer

Voor elke activiteit heeft u de keuze uit diverse vervoersmogelijkheden. Wanneer u kiest voor eigen vervoer, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer , uw aankomst en wijze van vertrek. Wanneer uw vervoer wordt verzorgd door een BoodschappenPlusBus gelden de vervoersvoorwaarden van de desbetreffende bus. Deze zijn bij hen op te vragen.

Begeleiding

Per activiteit wordt aangegeven welke begeleiding u kunt verwachten. Zowel vrijwilligers als professionals worden ingezet naar gelang de activiteit daarom vraagt. Wanneer er vanuit het Ouderenfonds geen begeleiding is wordt dat expliciet aangeven bij de activiteit. In principe is er nooit professioneel zorgpersoneel, namens het Ouderenfonds, aanwezig.

Reserveren en betalen

U kunt via www.ouderenfonds.nl/activiteit/uitjes-en-evenementen online reserveren. Wanneer u voor de eerste keer een reservering wilt maken dient u zich in te schrijven. Met uw zelf aangemaakte inlogcode en password kunt u vervolgens uw uitjes reserveren. Betaling kan automatisch of via een overschrijving. Op uw bevestiging treft u een betaalinstructie aan.

Wanneer uw reservering compleet is ontvangt u een bevestiging van uw reservering op het door u opgegeven e-mailadres. Dit is tevens uw toegangsbewijs.

Ook kunt u reserveren via de reserveerlijn op 088 - 344 2000. Wanneer u geen e-mail adres heeft ontvangt u uw toegangsbewijs per post.

Administratiekosten

Per boeking kunnen administratiekosten worden berekend. Deze kosten bestaan uit bureaukosten en portokosten.

Annuleren

Wanneer u onverhoopt wenst te annuleren dan kan dat tot uiterlijk 14 dagen van te voren. U ontvangt uw geld dan retour. Annuleert u binnen 14 dagen voor het evenement, dan ontvangt u geen geld retour. Het ticket is echter in alle gevallen overdraagbaar aan derden.

Wanneer er onvoldoende animo is voor de activiteit is of er andere omstandigheden zijn waardoor de activiteit geen doorgang kan vinden, dan zullen wij de activiteit annuleren en het betaalde bedrag aan u terug storten.